Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΤΟ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Το ΚΑΠΗ  Δήμου Κιλκίς έκοψε την πίτα του
Σε εορταστική ατμόσφαιρα, που διανθίστηκε με τραγούδια και χορό, έκοψε την πίτα του το ΚΑΠΗ του Δήμου Κιλκίς την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου.
Την πίτα έκοψε η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης (Κ.Δ.Ε.Κ.) Χρυσή Σοφού η οποία ευχήθηκε στα αειθαλή μέλη του ΚΑΠΗ η καινούρια χρονιά να  φέρει υγεία, δύναμη και όμορφες στιγμές στη ζωή τους. Παράλληλα υπογράμμισε ότι η Δημοτική Αρχή του κ. Δημήτρη Σισμανίδη και η Κ.Δ.Ε.Κ. στέκονται κοντά το πλευρό των ηλικιωμένων και υποστηρίζουν τις όμορφες δράσεις τους. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και η Αντιδήμαρχος Ελένη Αναστασιάδου μαζί με τον υπεύθυνο του ΚΑ.Π.Η. Γιώργο Ελευθεριάδη και το γεν. γραμματέα του Δήμου Κιλκίς Γιώργο Γαβριηλίδη.  Το φλουρί της πίτας έπεσε στην Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς Μαρία Τσοπούλου.

Η εκδήλωση έκλεισε μουσικά, με εορταστικά και έντεχνα τραγούδια από τη χορωδία του ΚΑΠΗ υπό την καθοδήγηση του μαέστρου της Δημήτρη Σαλτσίδη, και ποντιακούς χορούς.  





About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply