Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Συνέχειας συνέχεια θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η παρούσα ανάρτηση καθώς αναφέρεται στην μάχη μεταξύ αλήθειας και ψεύδους που ξεκίνησε μεταξύ της kilkiswebtv και ενός ανώνυμου blog που παρά του ότι δεν έχει το θάρρος να υπερασπίζεται «επώνυμα» τις θέσεις και απόψεις του, εν τούτοις αυτοανακηρύσσεται Ρομπέν της δημοσιογραφίας δίνοντας μαθήματα ήθους.

Τελικά  εις τους αιώνας των αιώνων θα παραμένει αληθές το ότι η αλήθεια τις περισσότερες φορές είναι μη διαχειρίσιμη γιατί είναι σκληρότερη από την πραγματικότητα. Από τον κανόνα δεν θα μπορούσαμε να ξεφύγουμε όταν «ξεσκεπάζαμε» ψευδή προπαγανδιστικά δημοσιεύματα που αναρτούν, με το αζημίωτο, υπηρέτριες της δημοσιογραφίας.

Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο λοιπόν και έτσι η απάντηση μας στα ψεύδη του «κιλκισιώτη χωρίς όνομα» που «αποκάλυπτε» ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κ. Αδωνις Γεωργιάδης πρότεινε στον δήμαρχο Κιλκίς να είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές όποτε και αν αυτές γίνουν, ήρθε όπως αναμενόταν με απειλές κατά της αλήθειας των δημοσιευμάτων μας.

Αναφέρει λοιπόν ο ανώνυμος φίλος μας σε ανάρτησή του ανώνυμου blog του, ότι δικαίωμα στην ενημέρωση , έχουν μόνο οι επιχειρήσεις των ΜΜΕ του νομού, γιατί αυτές πληρώνουν φόρους και εμείς είμαστε τα «κακά παιδιά» που δεν δικαιούμαστε δια να ομιλούμε και να γράφουμε.

Ο αγαπητός μας φίλος όμως ξεχνάει ότι εμείς δεν είμαστε «επιχειρήσεις» όπως επιχείρηση δεν είναι και η δημοσιογραφία, γιατί όποιοι την έκαναν επιχείρηση ανέλαβαν δεσμεύσεις και λογικό είναι να θάβουν την αλήθεια όπως κάνει ο ανώνυμος φίλος μας.

Αναγνωρίζοντας λοιπόν την αδυναμία του διανοητικού πεδίου του φίλου μας να κατανοήσει ότι η χώρα έφτασε σε αυτά τα χάλια εξαιτίας μετριοτήτων που σιτίζονταν και σιτίζονται πουλώντας υπηρεσίες, που επιεικώς θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν «τίποτα» , απαντάμε …άφες αυτοίς που γνωρίζουσι τι ποιούν γιατί έτσι ζουν και δηλώνουμε ότι ποτέ ξανά δεν θα απαντήσουμε σε αυτούς που μένουν στο σκοτάδι που τους παρέχει η ανωνυμία αλλά πάντοτε θα λέμε την αλήθεια απέναντι σε κάθε ψεύδος.

Θεόφιλος Κυριακίδης
Δημοσιογράφος από το 1973

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply