Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΕΔΩ ΜΟΥΡΙΕΣ ΚΙΛΚΙΣ: ΕΙΣΑΙ ΑΛΗΤΗΣ ΡΕ! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ;» (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Εντόνως αντιδρούν οι κάτοικοι της περιοχής του Λεκανοπεδίου Μουριών στην απόφαση της κυβέρνησης, χωρίς προηγουμένως την παραμικρή ενημέρωση της αυτοδιοικησης και της τοπικής κοινωνίας, να εγκατασταθεί αριθμός  λαθρομεταναστών στο ξενοδοχειακό συγκρότημα «Δήμητρα».

Ηδη αντιπροσωπεία τους προέβη σε σχετική παράσταση κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλιου Κιλκίς ενώ οι αντιδράσεις κλιμακώνονται με συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ Σ.Σ.ΜΟΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ «ΧΟΥΤΟΣ CATERING»  (ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ»)  ΜΕΤΑ ΤΟ 20ο λεπτό ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ!!! 



ΠΗΓΗ:makeleio.gr
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ kilkiswebtv
Όλοι οι παρευρισκόμενοι στην συγκέντρωση είδανε πως πρίν από τις ομιλίες του Δημάρχου κ. Σισμανίδη, του κ. Χούτου κ.λ.π. η kilkiswebtv ήταν παρούσα. Όμως απομακρύνθηκε διότι η παρουσία μας θα έκανε κάποιους να μη μπορούν να εκφραστούν με τον συνήθη τρόπο (;) Πολλοί κάτοικοι δε, είχαν αντιληφθεί πριν από μέρες πως κάτι «ψήνετε» μια και αναζητούνταν πρόσωπα γυναίκες για να «βοηθήσουν» τους μετανάστες.
Μπήκαμε μέσα στον αυλόγυρο του ξενοδοχείου, όταν όλοι ήταν στην συγκέντρωση, όπου και συνατήσαμε δύο κυρίες τις οποίες και ρωτήσαμε τι κάνουν εδώ και ποιός τις έφερε. Η απάντηση ήταν τέτοια που δεν μας άφηνε καμιά απορία εάν ήταν γνωστός ο ερχομός των μεταναστών!  (Υπάρχει βίντεο)  (οι συγκεκριμένες κυρίες κρατούσαν ολοκαίνουριες κουβέρτες).
Δεν μείναμε στην συγκέντρωση διότι ξέραμε πως όλοι θα έλεγαν «δεν το ξέραμε» και ο μόνος που το ήξερε και τους περίμενε ήταν ο πρόεδρος του χωριού!  Ο οποίος δεν το είπε πουθενά(;)
Εμείς τον πιστεύουμε τον κ. Δήμαρχο, ότι δεν ήξερε τίποτε και όταν λέμε τίποτε, εννοούμε τίποτε, μα τίποτε σας λέμε! Και μη τυχών πει κανείς ότι ήξερε το παραμικρό, εξ’ άλλου ποιος να τον ενημέρωνε;
Θεόφιλος Κυριακίδης

Δημοσιογράφος

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

1 σχόλια

  1. ΣΗΜ.: ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΤΟ Ο ΧΟΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΤΕΡΙΝΓΚ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή