Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Η κυβέρνηση φτάνει τα πράγματα στο «αμήν» για να «παραιτηθεί» ο κόσμος
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


«Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να παραιτηθεί ο κόσμος. Φτάνουν τα πράγματα στο αμήν ώστε όταν ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις να μην συζητάει ο κόσμος τα μέτρα αλλά να είναι ανακουφισμένος που έκλεισε επιτέλους και αυτή η αξιολόγηση. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα μπορούν να αντιδράσουν οι 153 και οι κομματικοί στρατοί, ενώ το μοναδικό μέλημα του κ. Τσίπρα είναι να δημιουργεί την αίσθηση ότι διαπραγματεύεται» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά FM 90.1» και τον Ανδρέα Παπαδόπουλο σχετικά με τον τρόπο που διαπραγματεύονται οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ενώ τόνισε και ότι «Το βασικό γνώρισμα της κυβέρνησης είναι οι αυτοσχεδιασμοί και ό,τι κάτσει».
Ο επικεφαλής του Ποταμιού εξέφρασε τον προβληματισμό του για την πορεία της αξιολόγησης. «Με προβληματίζει το ότι βάζουν νέα ζητήματα οι εταίροι μας. Αυτή είναι η αντίδραση τους απέναντι σε μια κυβέρνηση που δεν υλοποιεί τα συμφωνηθέντα και έχει χάσει ξανά την εμπιστοσύνη των Ευρωπαίων εταίρων μας» ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι η αδυναμία της κυβέρνησης να κλείσει την αξιολόγηση όταν έπρεπε και η κωλυσιεργία της έχουν ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου.
Σε ότι αφορά τον ορίζοντα της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης τόνισε ότι στις 9 Μαρτίου έχουμε την απόφασή για το QE άρα πρέπει μέσα στο Φεβρουάριο να έχουμε τελειώσει για να μην μείνουμε εκτός του προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης.
Ερωτώμενος σχετικά με τις προσχωρήσεις ορισμένων βουλευτών σε άλλα κόμματα δεν θέλησε να επεκταθεί λέγοντας μόνο ότι κάποιοι άνθρωποι θέλουν να νιώθουν σιγουριά και επιλέγουν τις εύκολες και σίγουρες λύσεις, κάτι το οποίο ποτέ δεν ασπάστηκε ο ίδιος, καθώς επιλέγει πάντα τον «δύσκολο δρόμο». Ακόμη εξέφρασε την βεβαιότητα ότι το Ποτάμι δεν θα βγει χαμένο. «Υπάρχουν εφεδρείες και άνθρωποι που έχουν πεισμώσει και θα συνεχίσουν με βάση τις αρχές μας» τόνισε.
Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις συζητήσεις για τη δημιουργία ενός μεγάλου προοδευτικού κινήματος τόνισε ότι το Ποτάμι είναι ανοιχτό σε αυτή τη διαδικασία, εφόσον πρόκειται για κάτι νέο. «Μπορούμε να ενωθούμε και να προσφύγουμε στο λαό να εκλέξει την ηγεσία του νέου κόμματος. Η πρότασή μας ισχύει και είναι στο τραπέζι. Το να προσχωρήσει όμως το Ποτάμι σε άλλο κόμμα είναι πράξη ενάντια στη βούληση του λαού» ανέφερε, ενώ στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι το Ποτάμι δεν διαλύεται και δεν απορροφάται σε άλλο κόμμα. «Μένει να δούμε αν υπάρχουν επαρκείς δυνάμεις για τη δημιουργία ενός μεγάλου κινήματος. Όταν αυτό αποδειχθεί στην πράξη θα πάρουμε τις αποφάσεις μας» τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι οι συμφωνίες πολιτικών στελεχών δεν είναι αυτό που θέλει ο κόσμος και πως μπορούμε να ακολουθήσουμε το επιτυχημένο παράδειγμα των Γάλλων Σοσιαλιστών.
Ερωτώμενος για μια πιθανή συνεργασία του Ποτάμιου με τη ΝΔ ανέφερε ότι αυτό είναι μετεκλογική κουβέντα. «Εμείς έχουμε συγκεκριμένες προτεραιότητες, μεταξύ των οποίων και καταπολέμηση του πελατειακού κράτους, οι οποίες θα τεθούν εκ νέου μετά τις εκλογές και τότε θα κριθεί το με ποιους θα πάμε και ποιους θα αφήσουμε» ανέφερε, ενώ προσέθεσε ότι αυτό που έχει βασικά ανάγκη η χώρα είναι μια καινούργια διακυβέρνηση.
Αναφερόμενος στον εκλογικό νόμο ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε ότι χρειαζόμαστε ένα σύστημα που θα δίνει στους Έλληνες του εξωτερικού το δικαίωμα στην ψήφο, που θα προβλέπει το σπάσιμο των μεγάλων περιφερειών και ένα λογικό μπόνους. «Αυτές είναι οι απόψεις μας, τις έχουμε καταθέσει και δεν τις αλλάζουμε με βάση τις συγκυρίες» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας την υπόθεση της έκδοσης των οχτώ Τούρκων που εκδικάζεται σήμερα ο Σταύρος Θεοδωράκης ήταν κατηγορηματικός λέγοντας ότι δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να εκδίδουμε κάποιον που κινδυνεύει με εκτέλεση, βασανισμό ή λιντσάρισμα.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply