Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » "ΠΛΑΘΟΝΤΑΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ" ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Παρουσίαση του βιβλίου: «Πλάθοντας ευτυχισμένα παιδιά» του Ιάκωβου Μαρτίδη στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς

Η παρουσίαση του βιβλίου«Πλάθοντας ευτυχισμένα παιδιά» του Ιάκωβου Μαρτίδη από τις εκδόσεις Αρμός, θα γίνει την Τετάρτη 8Φεβρουαρίου, στις 18:00 στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς.
Το βιβλίο θα παρουσιάσουν η Ραχήλ Μαρτίδη, Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής και ο συγγραφέας και ψυχολόγος Ιάκωβος Μαρτίδης.
Ο ρόλος τού γονιού είναι ένα «επάγγελμα» που επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Είναι απαιτητικό,  τρυφερό,  γεμάτο ευθύνες, χαρές, αγωνίες, συγκινήσεις.  Το μεγάλωμα των παιδιών δεν θέλει μόνον κόπο, θέλει κυρίως τρόπο!  Δεν αρκεί μόνον η αγάπη, χρειάζεται και η γνώση.
Το βιβλίο του ψυχιάτρου Ιάκωβου Μαρτίδη πραγματεύεται και αναλύει με έναν απλό και κατανοητό τρόπο εικοσιτέσσερα σημαντικά θέματα που αφορούν τις σχέσεις γονιών-παιδιών βασιζόμενο στην ελληνική πραγματικότητα.  
Βοηθάει τον αναγνώστη να καταλάβει την πολυπλοκότητα των παραγόντων που υπεισέρχονται σε ζητήματα που αφορούν τη  σχέση γονέων - παιδιών. Παράγοντες ιδιοσυγκρασιακοί, περιβαλλοντικοί, γενετικοί, απρόβλεπτοι, περιστασιακοί, κοινωνικοοικονομικοί, αλληλοδιαπλέκονται μέσα από δυναμικές διεργασίες και συνθέτουν το πλαίσιο μέσα στο οποίο μεγαλώνει ένα παιδί και οι συν αυτώ. Όλες οι ανεπιθύμητες ή/και δυσλειτουργικές συμπεριφορές ενός παιδιού, θα πρέπει να διερευνώνται μέσα στα πλαίσια  του ευρύτερου οικογενειακού περιβάλλοντος. Εάν αξιολογούνται και κρίνονται μεμονωμένα, συνήθως οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα.
Ο Ιάκωβος Μαρτίδης γεννήθηκε το 1957 στη Δράμα. Το 1975  πέρασε με υποτροφία στην Ιατρική Σχολή τού Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης. Τελείωσε με άριστα τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Κοινωνική Ψυχιατρική.
Είναι συγγραφέας τού βιβλίου : Η ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ (5η έκδοση), στο οποίο πραγματεύεται το ψυχολογικό ταξίδι τών σχέσεων στον έρωτα, το γάμο και το διαζύγιο και τού βιβλίου : ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ (3η έκδοση), στο οποίο πραγματεύεται τα όσα θα άξιζε να γνωρίζει ένα ζευγάρι, προκειμένου να νοηματοδοτήσει τη ζωή του με αγάπη και ελευθερία.

Τηλέφωνο Βιβλιοθήκης: 2341076338
Εmail: vivlkilk@sch.gr, Ιστοσελίδα: vivl-kilkis.kil.sch.gr

Facebook: www.facebook.com/LibraryKilkis 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply