Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ: 15ΧΡΟΝΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ο 15χρονος ανέβηκε πάνω σε ένα βαγόνι, αλλά το παράτολμο παιχνίδι είχε οδυνηρή κατάληξη
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Αξιούπολη και το Πολύκαστρο μετά από το θάνατο ενός 15χρονου αγοριού από ηλεκτροπληξία το μεσημέρι της Κυριακής. Ο 15χρονος από την Αξιούπολη, μαθητής της Γ’ Γυμνασίου, βρισκόταν σε σιδηροδρομική γραμμή του ΟΣΕ στον κλειστό σταθμό του Πολυκάστρου, μαζί με ένα φίλο του και δυο κοπέλες.

Στις γραμμές ήταν ακινητοποιημένη μία αμαξοστοιχία του ΟΣΕ. Ο 15χρονος ανέβηκε πάνω σε ένα βαγόνι, αλλά το παράτολμο παιχνίδι είχε οδυνηρή κατάληξη. Ο νεαρός χτυπήθηκε από το ρεύμα, από τα υπερκείμενα καλώδια υψηλής τάσης του σιδηροδρομικού δικτύου, με αποτέλεσμα να πάθει ηλεκτροπληξία και να πεθάνει ακαριαία, λόγω της υψηλής τάσης (25.000 volt) και έντασης του ρεύματος της γραμμής του ΟΣΕ.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και συνεργείο του ΟΣΕ. Ο 15χρονος παρέμεινε νεκρός για 2 ώρες πάνω στο βαγόνι, καθώς ήταν επικίνδυνο ακόμα και να μετακινηθεί, όσο ήταν ανοιχτό το ρεύμα στην περιοχή. Μετά τη διακοπή του ρεύματος και τη γείωση της γραμμής μπόρεσαν να κατεβάσουν το άψυχο σώμα του νέου.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πολυκάστρου.





ΠΗΓΗ:protothema.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply