Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Ολα στο φως για τους πάντες
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Φαίνεται ότι μερικοί μερικοί δεν πήραν το μήνυμα των τελευταίων εκλογών. Εμειναν στο φαίνεσθαι που έλαβαν τα κόμματα και λησμόνησαν την ουσία. Και η ουσία των τελευταίων εκλογών είναι ότι ένας στους δυο πολίτες δεν προσήλθε καν στις κάλπες και ότι η πλειονότητα των νέων ανθρώπων γύρισε την πλάτη στα κόμματα ή ψήφισε από αντίδραση γραφικές υποψηφιότητες. 

Αυτή είναι η πραγματικότητα, όσο και αν θέλουν κάποιοι να το ξεχνούν και να νομίζουν ότι έχουμε κυβέρνηση (και αντιπολίτευση) όλων των Ελλήνων. Των μισών Ελλήνων έχουμε - και με το ζόρι. 

Γι' αυτό, προτού απαξιωθεί εντελώς το «πολιτικό σύστημα» και στις επόμενες εκλογές πάνε τρεις κι ο... κούκος, επιβάλλεται να έρθουν όλα να είναι στο φως.
Οσα αποκαλύφθηκαν από την έως πρόσφατα πρόεδρο της Επιτροπής «Πόθεν Εσχες», για τον υπουργό που «ξεχνούσε» επί τρία χρόνια να δηλώνει 1.000.000 ευρώ και άλλον, που εμφανίζεται να έχει ιδιωτική εταιρία και μετοχές, έπρεπε να έχουν συνταράξει το πολιτικό σύστημα και να το κάνουν να αντιδράσει άμεσα. 

Αντί αυτού βλέπουμε τις... σκιές να απλώνονται και το κρυφτούλι να συνεχίζεται μεγαλώνοντας την αναξιοπιστία. Η κυρία Χαραλαμπίδου καλό θα ήταν να δώσει ονόματα και διευθύνσεις των τεσσάρων «περίεργων» «πόθεν έσχες». Οχι αύριο ή μεθαύριο, αλλά εδώ και τώρα. Ολα τα άλλα είναι υπεκφυγές και εκ του πονηρού. 

Κανείς δεν μπορεί να εκτοξεύει βόμβες και ύστερα να αρχίζει το γραφειοκρατικό κρυφτούλι, δίνοντας την «καυτή πατάτα» στον επόμενο κι εκείνος στον μεθεπόμενο. Ολα στο φως χωρίς καθυστερήσεις!
Και μια που μιλάμε για τέτοια θέματα, τι ακριβώς έγινε με όλες αυτές τις προεκλογικές «αποκαλύψεις» για στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού; Η με τις άλλες («αποκαλύψεις») για πρώην υπουργό; Ηταν προεκλογικό παραμύθι για τα... ψηφαλάκια ή αλήθεια;
Διότι, αν ισχύει το πρώτο, κάποιοι πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη και από τους εμπλεκομένους και από τον ελληνικό λαό. Εάν ισχύει το δεύτερο, γιατί ξαφνικά σώπασαν λες και ποτέ δεν ειπώθηκε τίποτε;

 ΠΗΓΗ: Εφ. δημοκρατια

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply